lördag, februari 16, 2008

Konstig morgon


Det var en väldigt konstig morgon imorse. Jag brukar få sovmorgon på helgerna men inte idag inte. Husse och matte skuttade upp i vanlig tid, skuttade är kanske inte rätt ord. Jag ville i alla fall inte gå upp alls. Hela tiden höll de på att tjata om någon fyra och tv.

Åkte bil till något ställe jag inte varit till förut. Vi gick en liten promenad och jag vägrade göra det husse och matte ville att jag skulle göra. Tänk om jag sa åt dem att göra det på kommando, inte så himla lätt faktiskt. Dessutom fanns hur mycket nytt som helst att nosa på. Vi gick tillbaka till bilen och där hade det dykt upp flera hundar som jag fick hälsa på.


När vi hade hälsat färdigt på varandra så gick vi in i ett stort hus med en fyra på. Antar att det är fyran de tjatade om imorse. Vi gick upp en våning och där satte vi oss ett tag medan husse och de andra människorna fick nått smet i ansiktet.


Jag ser lite trött ut på kortet men tänk på att det var alldeles för tidigt på en lördagsmorgon.
Det var jättekul att sitta där för det var många människor som jobbade där som kom och hälsade på oss. Jag fick jättemycket gos och det gillar jag. Träffade Wilma oxå, det är hon som är boss i det där fyran-huset. Det talade hon om för oss allihop. Hon var väldigt söt så jag smörade lite för henne, men det hjälpte inte.

Vi ska tydligen in i någon sändning och då skulle jag inte få gå med husse. Förstår ni vad otäckt, jag ska in i något jag inte vet vad det är med någon jag inte känner. Killen som skulle följa mig in gav mig en godis och sen kände jag honom.
Rätt var det var blev det fart på alla, vi skulle ner en våning och vänta lite till.


Det kom en kille och pillade på min husse, konstigt. Han satte på honom en mygga, det förstår jag inte. Varför gick husse med på att någon satte på honom en insekt som bits, inte ens jag som är familj får bita på min husse. Hmmm.


När det var dags att gå in i den där sändningen så gick vi fint på led och ställde upp oss på rad inne i ett rum. Matte stod bakom väderkartan och tittade på, hon tog massa kort oxå. De pratade och pratade så jag blev alldeles trött och la mig ner. Sen var det dags att gå tillbaka till husse och då kom jag närmare mopsen Doris, henne gillade jag mycket.


De pratade lite till. Sen plötsligt var det dags för oss att gå ut ur sändningen. Har inte riktigt förstått vad den där sändningen var än, det var ju bara ett rum, inget speciellt med det.Vi gick tillbaka till våningen där alla gosiga människor fanns. Matte och husse åt frukost. Jag fick en köttbulle för att jag var så duktig sen vilade jag lite. Blev lite trött den där sändningen.


Sen kom kära Doris fram till mig, tror hon gillar mig oxå, och då var jag tvungen att busa och gosa med henne lite.
Här ser ni mig med fyran-huset.


När vi kom hem var jag superduper trött. Jag sov i 6 timmar i sträck. Sen var jag fit-for-fight igen. Det har varit en jättekul och spännande dag med många nya möten och mycket gos.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jadu Vincent. Tänk att du blivit en sån kändis, så pass mycket att t.o.m Zlatan har uppmärksammat dig. Har döpt sin son efter dig och allt.