söndag, oktober 14, 2007

Utställningsdebut


Idag gick vi upp jättetidigt. Mycket tidigare än vad jag ville, var sååå trött. Husse och matte packade massa grejor sen gick vi till bilen. När jag kvicknade till igen så var vi i Enköping vid ett ridhus. Det var hur mycket hundar som helst där och jag blev klarvaken på en gång. Ville ut och hälsa på dem och eftersom matte och husse var så himla långsamma med att släppa ut mig så talade jag om för dem högt och ljudligt att de fick skynda sig på lite. Men som vanligt fick jag inte hälsa på någon :-(


Inne i ridhuset träffade jag Aiax och honom fick jag hälsa på. Susanne och Svenne kom oxå. Jag var alldeles stissig av allt nytt och spännande. Men jag lugnade ner mig ganska snabbt när jag insåg att jag inte skulle få leka med alla.

Husse och jag gick in i ringen när det var vår tur och gjorde vår grej.


Det var så roligt att jag var tvungen att skutta och bita lite i husse. Jag vet att man inte får det men jag blev så glad. Det gick bra för mig och jag blev BIR Baby. Min syster blev BIM Baby. Baby tycker jag var en konstig benämning på mig men det var det jag blev. Jag är ju stor ju.


Gick ut en liten promenad tillsammans med Loke som jag blev jätteglad att träffa. Sen var jag så trött så jag somnade direkt. Det blev en lång väntan till BIS finalen men jag sov nästan hela tiden så mig gjorde det ingenting.


Husse tog på mig det där speciella kopplet och så var det dags igen. Nu var jag lite trött fortfarande men visade ändå min bästa sida för domaren. Och publiken klappade händer och då måste man ju anstränga sig lite.


Först gjorde jag som husse ville sen glädjeskuttade jag lite, det tyckte domaren var kul i alla fall. Tror det var därför jag blev BIS-R (det betyder att jag kom femma för er som inte håller på med utställning). Matte överföll mig när jag och husse kom ur ringen pussade och kramade så mycket hon orkade. Hon måste ha gillat mina glädjeskutt oxå. Får prova det nästa gång oxå och se om det funkar då med.


Nu har vi kommit hem och jag ska leka lite med min nya gris sen ska jag sova som en.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Mormor vill bara meddela att skulle ha GLÄDJESKUTTAT hon oxå om hon bara hade varit med..
Fnattade hemmavid istället..
Puss på Gullenosen

Anonym sa...

Ett jättegrattis till dig ifrån mig och Primus.