fredag, november 16, 2007

Karlstad


Nu var det ett tag sedan jag skrev här i bloggen, men tiden går så fort ibland. Tänkte alla fall berätta om förra helgen (9-11/11) då jag fick följa med Husse till Morhuss & Farhuss.

Husse hämtade mig som vanligt hos dagmatte och jag trodde att vi skulle åka hem som vanligt, men se hur fel jag hade, vi var bara hemma och vände för snurriga Husse hade glömt kameran. Sedan blev det en massa bilåka i snöovädret. Stannade inte förrän vi kom till Eurostop i Örebro. Husse tänkte tanka innan han rastade mig men jag fick han på andra tankar genom att göra mig hörd :-) Efter mat- och vätskepaus för oss båda åke vi vidare.

Kom fram till Karlstad ganska sent på kvällen, Morhuss & Farhuss mötte oss vid bilen och jag vart jätteglad över att få träffa dem igen. Först så gick Husse en sväng med mig och så fick jag busa med en pinne.Gick upp till deras lägenhet och gick husesyn på undervåningen. Fick sedan mat o vatten uppställt i köket. Då de åt så fann jag min plats (snabbt) som vanligt på min fäll. Efter det var det dags att nanna. Skulle upp för en trappa (gillar inte trappor) som var svängd, efter lite trugande med godis så följde jag husse upp till övervåningen. De hade varit snälla och ställt upp min mat- och vattenskål i rummet där vi skulle sova.


LÖRDAG
Vi fick lite sovmorgon och en rejäl frukost (jag fick det vanliga men Husse fick gröt). Efter det tog vi en promenad och nu var det sådant där konstigt vitt på marken igen.


Sedan gick Husse & Hussfar ut utan mig för de skull byta däck på någon bil, hmmm tror nog att de bara tog en långpromenad utan mig.
Efter en alldeles för lång väntan så kom de in till sist och sedan åkte vi alla in till stan och kollade lite, jag fick som vanligt inte följa med in i några affärer, vad är det för fel på alla människor? Jag fick en alla fall en massa blickar, tror knappt att Karlstá fôlket ha sett en stilig varghund förut, hihi.

När vi kom hem så gick husse och jag på en promenad igen och busade på de där stora gräsplanen igen, skoj!!
SÖNDAG
Husse vaknade vid 9-tiden och då tyckte jag att det var hög tid att gå på en promenad, ligga där och drälla, hmmpf.


Morhuss hade problem med datorn och vi förklarade hur saker och ting fungerade så nu vet hon hur man sparar bilder från kameran och bränner ut dem på en CD.
Nu var det dags för en promenad igen innan vi skulle åka hem till Stockholm. Husse försökte vara orn.. onitolo... ää något med fåglar alla fall och skulle ta kort på en pica pica eller vad han yrade om. Titta Vincent vilken fin bild sade han och tog ett kort precis lite försent (säg inget men jag fnissade lite då Husse svor över skatan som inte kunde sitta still). Jag tycker dock att bilden blev ganska cool i alla fall.


Innan vi var hemma så stannade vi till hos Storhusse och jag fick busa lite med Nessie, Viper och Santana. Det var jättekul!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Eurostop i Örebro gillar jag, det finns nämligen ett MAX där. Så varje gång vi åker förbi stannar matten och jag får hamburgare :) .

Vincent sa...

Husse åt på Max, men jag fick inte smaka på någon hamburgare :-(