måndag, juli 30, 2007

Trött


Igår väckte husse och matte mig jättetidigt. Det var hemskt! Till råga på allt så skulle vi åka bil. Husse och matte skulle till någon utställning och hjälpa till så jag fick vara hos mina syskon hela dagen. Det var kul men skönt när de kom och hämtade mig. Jag var jättetrött så jag somnade faktiskt i bilen hem. Det ni.

Husse och matte var nog oxå trötta för när vi kom hem la sig husse och sov nästan direkt. Jag somnade på en gång, orkade inte ens gå och dricka vatten även fast jag var törstig. Efter ett tag gick matte och väckte husse, nu var det tydligen hennes tur att sova. Lite tråkigt var det att de inte var vakna samtidigt men jag sov nästan hela tiden oxå så det gjorde inte så mycket.

De var nog trötta i morse oxå för matte brukar gå upp tidigare än vad hon gjorde idag. Så jag hann leka en massa innan hon pallrade sig upp. Fast jag tror inte hon blev så glad när hon hittade två av hennes skor liggandes i min hörna. Hon sa ingenting men jag hörde att hon muttrade lite till husse när han vaknade. Jag har varit trött idag oxå så jag har mest sovit men lite bus har jag hunnit med oxå.

Jo, nu kan jag komma upp i soffan själv utan att ta sats först. :-)

1 kommentar:

Anonym sa...

Hej Vincent, vad skoj att du har en egen blogg. Jag ska se till att läsa i den regelbundet. Jag mår mycket bättre nu, hörde matte mumla något om kloklippning så då måste jag ju vara ganska pigg, eller hur?