fredag, augusti 10, 2007

Min nya fina bädd


Glömde ju skriva igår att matte och husse plockade fram min nya bädd för ett tag sen. Först var den lite konstig och jag ville gärna bita i den. Men som ni kanske vet så får jag inte bita i någonting förutom mina leksaker.


Det var en hög kant på den oxå som jag snubblade över innan jag lärde mig att lyfta på tassarna. Min filt ligger i bädden oxå och nu när jag har vant mig vid den så är den helt underbar. Man kan ligga där och sova, tugga på ben, kika ut genom balkongdörren och ha det allmänt mysigt. Jag tycker om min nya bädd men på nätterna sover jag fortfarande på golvet i matte och husses sovrum.

1 kommentar:

Anonym sa...

Hejsan ! Vad kul att se en "liten" son till Rozzi som är så företagsam och har en alldeles egen blogg. Jag känner Rozzi väl och han är en alldeles underbar varghundskille. En av mina små kanintaxflickor är stormförtjust i honom, trots att hon skulle nästan kunna försvinna in i gapet på honom !Han lägger ner sig så duktigt så att dom iallafall kommer i lagom höjd med varandra !(det gör kloka hundar)Vincent ser så gullig ut och jag önskar er all lycka i framtiden ! Jag kommer att läsa bloggen, alltid kul att se vad som sker ! Mvh Ingela och långhåriga limporna