söndag, september 16, 2007

Valp/hundträff


Idag har jag varit på valp/hundträff. Vi kom först och då var det bara två hundar där. Det var lite bra för då kunde jag nosa av tomten och när de andra hundarna kom kunde jag "attackera" dem på en gång.


5 av mina syskon kom. Det var kul att träffa dem igen, det var ju ett tag sen. Jag och min syster Vanity hade jättekul och busade så att människorna fick säga till oss att lugna ner oss lite. Men det struntade vi i. Till slut fick jag time-out. Det är ungefär som att hamna i fängelse, man får inte busa med de andra och man ska helst ligga och ta det lugnt. Men hallå, åkte vi inte hit för att just träffa de andra. Ja ja, det var bara att gilla läget för utsläppt blev jag inte. Men det var faktiskt ganska skönt att ligga ifred och vila lite.


Sen var det dags för gruppfoto av mig och mina syskon, visst är vi fina.


Time-outen var slut och jag fick busa igen. Människorna åt och fikade så klart hela tiden men jag hade inte tid att bry mig om det. Maja kom och jag blev glad att träffa henne men jag hade inte riktigt tid att hälsa ordentligt. Förlåt Maja! Jag ska försöka gottgöra dig när vi träffas nästa gång.

Rätt var det var fick jag syn på Loke. Åh, vad glad jag blev. Men som jag misstänkte tyckte han att jag var jobbig och till och med rös när jag kom för nära. Men jag tror nog att han tycker lite om mig i alla fall. Sen fick jag syn på Susanne och blev överlycklig igen.

Det hade kommit massor av hundar och människor och det hade jag knappt märkt för jag lekte så mycket. Matte och husse tog mig åt sidan med jämna mellanrum för att jag skulle få lugna ner mig lite och det var skönt faktiskt.


Vi kom hem för några timmar sen och då var jag jättehungrig. Åt massor sen var det dags att sova. Somnade med matte i soffan och har precis vaknat men nu när jag har skrivit klart ska jag gå in och lägga mig i sovrummet och sova vidare. Gäsp! Det har verkligen varit jättekul idag. Tack Per, Lena och Margareta det här gör jag gärna om.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Lilla Grisen ( gulle, eller knoen alltså)!
Du är förstås ursäktad, Du har ju samlat en rejäl pluslista förut.. Puss på nosen.
Mor och morbror har oxå rullat ihop sig som du här hemma...

Anonym sa...

Hej Vincent! Du va minsann en snygg liten kille, ganska lik Caesar när han va i den höjden :) Såg att du hade länkat till oss. Jätte kul! tack =) Så fort jag tar tag i det så ska ni få plats på våran länksida oxå. Ha en bra helg