måndag, september 10, 2007

Veckan som gått

Jag är hos Susanne på dagarna nu och det är så roligt. Loke tycker inte det är lika roligt. I början var det så roligt att jag nästan glömde att sova men det gick snabbt över. Jag vet precis vart jag ska på morgonen när husse lämnar mig och har ingen större lust att gå därifrån när husse hämtar mig. Så kul är det att vara hos Susanne, Loke och Primus.


I fredags kom husses mamma och pappa och hälsade på. Jag var ganska trött så jag sov ganska mycket men lite bus hann jag med. Jag fick en pipleksak av dem. Det var snällt.


Den pep jättemycket så jag var tvungen att prata med den lite :-)I lördags bara regnade det hela tiden. Det tycker jag är astråkigt och det är så jobbigt när man varit ute och måste torkas innan man får gå in. Jag försöker leka med handduken hela tiden men det får jag inte. Åh, det är så tråkigt att bara stå där på tre ben. En tur i skogen blev det i alla fall och det var kul att springa runt och visa husses mamma och pappa vad duktig jag var på att springa runt. En hare såg jag oxå men jag höll på att klia mig precis när den skuttade iväg så jag orkade inte springa efter. Den var ganska lik Stampe faktiskt.

Igår var vi på kalas hos husses kusin. De hurrade för mig oxå för jag fyllde 4 månader. Sen åkte vi till Pappa Per. Det är alltid lika roligt att leka med Nessie. Nu var Santana med på ett hörn oxå, det var jättekul. Vi lekte tills vi stupade, då sov vi lite och sen lekte vi igen. Gissa om jag var trött när jag kom hem.


Idag har jag varit hos Susanne igen och sov så skönt när husse kom att jag inte märkte att han kom. Till slut hörde jag någon vissla och sen hörde jag husses röst och då blev jag jätteglad. Vi åkte hem och jag har sovit, busat, gosat och varit allmänt mysig säger matte och husse i alla fall. Nu måste jag nog lägga mig på mattes fötter och sova lite. Sen blir det promenad och lite banan innan vi lägger oss för natten.

1 kommentar:

Anonym sa...

Matten säger att det är en himla tur att den där pipgrejjen stannar hemma hos dig på dagarna. Hon skulle bli lite trött i örona säger hon. Jag är nog tvungen att hålla med där :) .